کارگاه آموزشی تدوین برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۸ براساس سند ملی تغذیه
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی دل‌پیشه با حضور در کارگاه مشورتی  آموزشی تدوین برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۸ بر اساس سند ملی تغذیه و امنیت غذایی تا سال ۱۴۰۴ به ایراد سخنرانی پرداخت.
 
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این کارگاه ضمن قدردانی از حضور روسای دبیرخانه‌های کارگروه سلامت و امنیت غذایی، مدیران گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نمایندگان دبیرخانه‌های سلامت وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان و سازمان ملی استاندارد و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، توضیحاتی درباره جایگاه مهم و اثرگذاری سیاست‌ها و برنامه‌های فرابخشی و بخشی مصوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اقدامات اجرایی دبیرخانه‌های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی و دبیرخانه های سلامت دستگاه‌های اجرایی بر سلامت مردم، ارائه داد. 
 
وی افزود: مقرر شده با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هماهنگی بیشتر با وزارت کشور، مدیریت کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده در سطح استان با همکاری نزدیک دانشگاه‌های علوم پزشکی با استانداری‌ها و سایر اعضا، برنامه‌ها و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با جدیت بیشتری پیگیری شود تا اثرگذاری ملموس و عینی‌تری در سطح جامعه داشته باشد.
 
به گزارش وب‌دا کارگاه مشورتی _ آموزشی تدوین برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۸ براساس سند ملی تغذیه و امنیت غذایی تا سال ۱۴۰۴، ۳ تیر ۱۳۹۸ در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران ذیل کارگاه‌های آموزشی دبیرخانه‌های کارگروه تخصصی سلامت در راستای برنامه توانمندسازی در زمینه اجرای نظام‌نامه مدیریت همه‌جانبه سلامت برگزار شد.

پایان پیام/

مطالب مشابه