۷۰ درصد جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین D هستند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، وحید مفید در حاشیه گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی نیشابور اظهار داشت: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.
 
وی در ادامه گفت: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماری های غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماری های غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است.
 
مفید خاطرنشان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندی های خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.
 
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشورهای خارجی قرار گرفته است.
 
وی اضافه کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.
 
به گزارش وبدا مفید در پایان خاطر نشان کرد: سیاست های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.

پایان پیام/

مطالب مشابه